top of page

 Ons avontuur 

Hi, leuk dat je onze site bezoekt! Wij zijn Mathijs & Eline, graag op pad en opzoek naar avontuur. Mathijs is de grootste avonturier en echte Land Rover liefhebber. Liefhebber en verzamelaar, een mooie combinatie en dan staan er al snel teveel Land Rovers in de straat.. Eline neemt het voor lief en heeft inmiddels de liefde voor de Land Rovers overgenomen. Voor ons begint het avontuur als we in de auto stappen, op pad met zo'n krachtpatser is een beleving op zich. 

Land Rover Pumulo staat sinds 6 jaar in Afrika en het liefst reizen we elk jaar naar dit prachtige continent af om een rondje te rijden. Pumulo heeft al heel wat landen in Afrika gezien en hij blijft voorlopig ook nog daar, er is nog zoveel te ontdekken! 

In het dagelijks leven werkt Mathijs in zijn autogarage en Eline heeft haar interieur ontwerp bureau Vrij in Ontwerp. Daarnaast heeft zij een paard en volgt zij de opleiding Performance Horsemanship. De Land Rovers worden dan ook regelmatig ingezet voor een ritje met de paardentrailer.

FCD8594F-48A3-4157-969F-20DA7E01D9C7.heic
Vintage Old Man Smoking Pipe Logo Stamp.png
Giving Back
_DSC0097(1) aangepast.jpg
Over Land Rover 

Hoe is Over Land Rover ontstaan? Mathijs heeft dus een verzameling Land Rovers en Eline is creatief en zag het idee om het avontuur te delen. Wij merken dat mensen onze reizen graag volgen en ook met een Land Rover op pad willen. 

Mathijs onderhoud de Land Rovers in zijn eigen autogarage en Eline zorgt voor de reisverhalen en de foto's. 

Wij hebben nog genoeg landen die wij willen bezoeken met een van de Land Rovers. Zo staan onder andere  Ijsland, Italië, Scandinavie, Corsica en Zuid-Amerika nog op het lijstje. 

Heb jij inmiddels al trek gekregen in een gave reis?

bottom of page